Halloween v pánskom štýle

 

Pre mužov existuje nespočetný počet možností, ktoré im umožnia premeniť sa na niečo strašidelné, vtipné alebo inšpirované filmami. V tomto článku sa budeme venovať Halloween maskám pre mužov, vhodným druhom kostýmov a ďalším doplnkom, ktoré môžu zvoliť.

 

Hororové masky

Pre milovníkov hororových filmov a strašidelných postáv sú masky ako Jason Voorhees z "Friday the 13th," Michael Myers z "Halloween," alebo Freddy Krueger z "Nightmare on Elm Street" , Pennywise z hororového filmu "IT".  Starý dobrý Darth Vader zo "Star Wars" je vždy populárnou voľbou. Temné oblečenie s helmou vytvoria hrozivý dojem.  Ghostface z filmovérie "Scream" je ďalším obľúbeným výberom pre Halloween. Jednoduchá maska so zvlneným nožom vytvára strašidelný dojem.

 

Komické masky

Pre tých, ktorí chcú na Halloween pôsobiť viac vtipne ako strašidelne, môžu byť skvelou voľbou masky komických postáv, ako je Joker z komiksov DC, Deadpool alebo postava z animovaných filmov ako Shrek.

 61167_maska-latexova-creppy-clown--cierno-cervenaklaun killer

Filmové postavy

Inšpirujte sa svojimi obľúbenými filmami a zvoľte si masku známej postavy. Napríklad, môžete sa premeniť na Jacka Sparrowa z "Pirates of the Caribbean," Iron Mana z Marvelovho vesmíru, alebo doktora Hannibala Lectera z filmu "The Silence of the Lambs , pre fanúšikov sci-fi a akčných filmov, maska The Terminatora so zlatým okom  je výbornou voľbou.

Tradične obľúbené sú postavy z  filmu Adams Family  - Gomez, Wednesday Uncle Fester, Lurch, Cousin Itt.

Postava Gomez je typickým predstaviteľom Addams Family. Pre tento kostým budete potrebovať tmavý oblek, biele košeľu s motívom, tmavý klobúk a nezabudnite na jeho španielsky akcent. Prípadne môžete pridať fajku a falošné fúzy, aby ste boli ešte autentickejší.

Wednesday je známa svojou tmavou tvárou a temnými vlasmi. Kostým zahŕňa čierny kabát, bielu košeľu s golierom, čierne pančuchy a čierne topánky. Make-up by mal byť minimalizovaný, aby vyzerala čo najtemnejšie.

Pre kostým Uncle Fester potrebujete dlhý tmavý plášť, plešinu a žiarovku, ktorú môžete nosiť v ruke alebo prichytiť k obleku.

Lurch je vysoký a tajomný sluha Addamsových. Kostým Lurcha môže zahŕňať tmavý oblek, bielu košeľu, čierny kravát a nízke čelo.

Cousin Itt - pre tento unikátny kostým budete potrebovať husté vlasy alebo parochňu, ktorá vám zakryje celú tvár a telo. Doplňte to tmavým oblekom a bude to kostým, ktorý si ľudia určite všimnú.

 61260_kostym-gomez-addams-family-m61626_kostym-addams-family-bratranec-itt

Klasické monštrá

Nikdy nezlyhá výber klasických masiek monstier ako je Frankenstein, vlkodlak, čert, upír alebo múmia. Tieto kostýmy sú stále populárne a poskytujú klasický Halloweenový vzhľad

 62394_luxusny-kostym-diabla--cervena--kabat-kravata-a-rohy--velkost-l61194_kostym-panskeho-gotickeho-upira-fever--cierny--velkost-m (1)

Pamätajte na to, že úspešný Halloweenový kostým neznamená iba správny oblek, ale aj postoj a správanie postavy. Skúste čo najlepšie napodobniť správanie a reč tela postavy, ktorú ste si zvolili, a budete mať nezabudnuteľný Halloweenový zážitok.

close-up-bearded-man-with-halloween-hat

S Halloweenovými maskami, kostýmami a doplnkami máte neobmedzené možnosti. Dôležité je, aby ste sa cítili pohodlne v tom, čo nosíte, a aby ste sa na oslavách Halloweenu skvelo bavili. Nech vás vaša maska a kostým premenia na hviezdu večera a nezabudnite si užiť všetky strašidelné a zábavné okamihy, ktoré Halloween ponúka!

Veľký výber pánskych kostýmov, masiek, parochní, klobúkov a iných doplnkov kúpite na www.koloria.sk alebo priamo v  predajni Koloria na Dunajskej 15 v Bratislave.

 

Foto zdroj: Freepik a Koloria